Стартував прийом заявок на премії Zakupki

01 травня 2019, 12:00 1862

Номінувати на премію свою компанію або найкращого партнера може кожен охочий. Потрібно лише заповнити форму та вказати, які досягнення варті нагороди.

Цьогоріч премія Zakupki.Кращi та Digital.Кращі відзначить лідерів у чотирьох категоріях: «Експертний вибір», «За результатами в системі», «Громадський вибір: Закупівлі» та «Громадський вибір: Цифрові технології». Визначення компаній, на які слід рівнятися у закупівлях та діджитал-технологіях, уже втретє ініціював торговельний майданчик Zakupki.Prom.ua.

І якщо премія Zakupki.Кращi — відзнака, що була започаткована у 2016 році та вручається замовникам та постачальникам, які використовують можливості електронних закупівель найбільш ефективно, то премія Digital.Кращі започаткована у 2019 році. Її отримають компанії, які стежать за новаціями й активно впроваджують цифрові технології. Нагородами відзначать учасників у двох категорiях: «Експертний вибір» та «Громадський вибір: цифрові технології».

«Український бізнес тільки стає на шлях діджиталізації. Тому організації, які активно впроваджують цифрові технології і тим самим змінюють ринок, заслуговують на визнання. Це складний процес, але необхідна умова розвитку сучасної компанії. Новітні інструменти роблять бізнес більш гнучким, ефективним та заощаджують ресурси», — вважають засновники премії — торговельний майданчик Zakupki.Prom.ua.

Відзначити досягнення своєї компанії чи висунути у номінанти свого найкращого партнера можна до 17 травня. Для цього перейдіть за посиланням та заповніть форму.


Для довідки: Zakupki.Prom.ua учасник системи публічних електронних закупівель ProZorro. На майданчику бізнес може працювати у кількох напрямах: як постачальник брати участь у державних та комерційних закупівлях і як замовник закуповувати товари й послуги для власних потреб.