Quo vadis, агро: Куди рухатися українському агробізнесу?

22 січня 2020, 11:56 2009

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та агенція UCABevent 12 березня 2020 р. проведуть бізнес-конференцію «Quo vadis, АГРО?».

Захід, який вперше збере агровиробників, представників ресурсних та сервісних компаній для обговорення вектору розвитку українського агробізнесу в новому десятилітті, говориться у повідомленні організаторів.

«Рослинне молоко та м'ясо з пробірки, зміна клімату та кінець епохи традиційного агробізнесу — питання, які вирішать подальшу долю аграрного підприємництва», — зазначається у повідомленні.

Ключові теми для обговорення в рамках конференції:

Традиційний агробізнес — кінець епохи високої маржинальності;

Міжнародний порівняльний аналіз діяльності агрохолдингів;

Інновації як шанс вижити;

М'ясо рослинного походження. Зворотній бік тваринництва;

2020 — початок кінця чи нова ера агрохолдингів?

Ключові спікери: президент УКАБ, генеральний директор IMK Алекс Ліссітса; спеціальний радник Rabobank, партнер Bio Energy Coevorden Рууд Хюрне; директор, Інститут аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою Альфонс Бальман; старший науковий співробітник, Інститут аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою Тарас Гагалюк; директор West Mills Станіслав Луцкович; директор з аграрних інвестицій представництва NCH в Україна Марія Осика; директор ПП «ІМПАК» Сергій Маліновський; директор LNZ Web, керівник напрямку UNIVERSEED Віктор Кравченко; генеральний директор «Українська ягода» Тарас Баштанник.

Також організатори зазначили, що конференція «Quo vadis, агро?» — це формування дорожньої карти діяльності в умовах невизначеності, відверте обговорення подальшої долі агрохолдингів, 200+ спеціалістів агробізнесу, 10+ спікерів-практиків, 6+ годин спілкування в колі професіоналів.

Дата проведення: 12 березня 2020 р. Місце проведення: UNIT.City, зал UNIT.Verse (вулиця Дорогожицька, 3, м. Київ).

Для агровиробників, учасників попередніх заходів агенції UCABevent  та членів асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» діють спеціальні знижки протягом усього реєстраційного періоду!

Зареєструватися можна за посиланням.

Детальніша інформація про захід за посиланням.

Питання щодо участі у заході та партнерства до Людмили Дердійчук: (063) 86 72 559/(044) 298 00 91, [email protected].