Виробники дізнаються про нові можливості органічної продукції

20 жовтня 2018, 12:02 2786

Підготовка до Organic Ukraine Business Hub at BIOFACH 2019 показує, що українські оператори органічного ринку найбільше за кількістю компаній вже продають і хочуть продавати у Німеччину.

Про це повідомляють у Спілці виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна».

Тих виробників, які планують відкривати для себе нові ринки і збираються продавати в German organic supermarkets вже перероблений продукт, «Органічна Україна» запрошує на конференцію «Органічна переробка та збут: нові можливості для готового продукту», де керівник проекту «Агроторгівля України» детально розповість про органічні супермаркети Німеччини.

Крім того, учасники матимуть можливість поспілкуватися з представниками різних торговельних мереж продажу готової органічної продукції, які працюють в Україні: Good Wine, Wine Time, «Сільпо», «МегаМаркет», «Ашан», METRO.


Для довідки: V міжнародна конференція «Органічна переробка та збут: нові можливості для готового продукту» відбудеться 25 жовтня в рамках Міжнародної виставки WorldFood Ukraine. (м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, вхід 3 А).