ПриватБанк знижує ставки для малого бізнесу

08 липня 2021, 15:20 2825

ПриватБанк у липні знижує ставки кредитування за програмою фінансування підприємців «КУБ». Малий бізнес та підприємці можуть отримати кредити для розвитку та масштабування свого бізнес-проєкту зі ставкою 1,4% на місяць у перші 6 місяців користування та 1,2% на місяць за наступний термін користування кредитом.

Про це AgroPortal.ua повідомив керівник Дирекції МСБ ПриватБанку Євген Заіграєв.
 
«Пільгова ставка кредитування за програмою фінансування підприємців «КУБ» діятиме для нових позичальників до кінця липня. В рамках акційної пропозиції підприємці отримують зниження ставки на 0,2% на місяць протягом усього терміну дії договору за кредитом «КУБ», — зазначає Євген Заіграєв.
 
В ПриватБанку інформують: щоб отримати кредит зі зниженою ставкою, потрібно у період з 5 до 25 липня 2021 року включно подати заявку для отримання попереднього рішення на кредит «КУБ». З банку мають зателефонувати для уточнення ЄДРПОУ, після чого підприємцю потрібно надати документи для отримання кредиту.
 
Наголошується, що документи для отримання кредиту «КУБ» можна за 2 хвилини передати в «Приват24 для бізнесу» як з комп'ютера, так і зі смартфона.

ПриватБанк надає бізнес-кредити протягом трьох днів, а підписати документи можна прямо у смартфоні із сервісом SmartID (безкоштовно).

Після цього акційний тариф буде підключено автоматично після погодження кредиту.
 
Отримати кредит «КУБ» можуть позичальники за умови: відсутності в банку негативної інформації, яка може впливати на повернення кредиту; відсутності простроченої заборгованості за діючими кредитами; наявності в банку актуальної фінансової звітності (за останній звітний період); прозорої структури власності; відкритого поточного рахунку в ПриватБанку для зарахування коштів за кредитом «КУБ».
 
Оформити заявку на кредитування за програмою фінансування підприємців «КУБ»


Для довідки: у 2021 році 13 тис. компаній та підприємців отримали кредити за програмою «КУБ» на 2,5 млрд грн. Загалом ПриватБанк має 5 програм компенсацій для агросектору. Також ПриватБанк працює з 400+ постачальниками техніки, обладнання, сировини, які пропонують клієнтам продукцію за пільговими умовами кредитування від 0,01% річних.