ПриватБанк пропонує безкоштовне відкриття та обслуговування рахунку

16 серпня 2021, 09:58 2690

ПриватБанк у рамках акції «Успішний бізнес. Поточний рахунок» з 16 серпня до 5 вересня 2021 року пропонує безкоштовне відкриття та обслуговування рахунку до 31 жовтня 2021 року.

«Щоб стати учасником акції, потрібно зареєструватися, прийняти дзвінок від банку для підтвердження участі в акції та повідомити код ЄДРПОУ/ІПН компанії, за якою бажаєте підключити послугу, і відкрити поточний рахунок у гривні на сайті чи у відділенні банку та підключитися до тарифного плану «Бізнес Старт», — йдеться в повідомленні банку.

Додається, що акція «Успішний бізнес. Поточний рахунок» присвячена до Дня підприємця, який цьогоріч відзначається 5 вересня. Усім клієнтам, які виконали умови до цього часу, буде автоматично підключено акційний тариф.

В акції можуть взяти участь юридичні особи та приватні підприємці, які не мають відкритого поточного рахунку в АТ КБ «ПриватБанк» на початок старту акції (винятки становлять комунальні медичні установи, громадські та благодійні організації, для яких діють індивідуальні тарифи).

«Клієнти ПриватБанку мають цілодобовий доступ до банківських операцій, миттєвих платежів й оформлення продуктів у «Приват24 для бізнесу» без відвідування банку.
Керувати бізнесом зараз можливо зі смартфонів на базі Android та iOS», — коментують у банку.

Додається, що ПриватБанк є лідером із фінансування для малого та середнього бізнесу — в 2021 році видано майже 8 млрд грн кредитів клієнтам малого та середнього бізнесу. Майже 6500 клієнтів скористалися програмою «Доступні кредити 5-7-9%». Це перше місце серед банків України. Більше ніж 400 перевірених партнерів — постачальників техніки, обладнання, сировини — пропонують свою продукцію для клієнтів ПриватБанку за пільговими умовами кредитування від 0,01% річних.

Офіційні правила акції ТУТ


Для довідки: 65,7% усіх компаній і 73,3% усіх підприємців Украіни співпрацюють із ПриватБанком, а 45% компаній і 70% підприємців вважають банк основним.