ЛНАУ приєднався до програми Агрокебети

14 травня 2020, 15:11 2123

Луганський національний аграрний університет України підписав меморандум про співробітництво із асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» щодо запровадження новітньої магістерської програми «Агрокебети».

Про це повідомляє прес-служба УКАБ.

Основною метою співпраці є сприяння в підготовці сучасних фахівців нового формату та поширення передових знань в галузі сільського господарства та менеджменту для підвищення якості освітнього процесу на сході України.

Ректор університету ЛНАУ Ростислав Подольський наголосив, що програма «Агрокебети» є важливим етапом в поступовому розвитку університету. 

«Цією співпрацею з УКАБ ми створюємо базис, на основі якого зможемо стартувати у майбутньому, розробляти і формувати не тільки сучасні підходи до підготовки фахівців в аграрній галузі, а нову культуру та систему цінностей для підготовки фахівців з вищою освітою за аграрними спеціальностями. Ми будемо залучати тих людей, які дійсно хочуть розвиватись», — каже він. 

 

У свою чергу голова Наглядової ради освітньої програми «Агрокебети», президент УКАБ Алекс Ліссітса констатує, що «ті аграрні заклади, які приєднуються до цієї програми, зможуть дати студентам гідну сучасну освіту та нададуть можливість працевлаштуватись в провідних аграрних компаніях». 

«ЛНАУ — це вже п'ятий університет країни, який в новому навчальному році відкриє свої двері для талановитої молоді. І я переконаний, що це лише початок», — резюмує він.