Експерти розкажуть, як знизити витрати на позаштатних співробітників

30 червня 2020, 13:25 2084

Ринок праці змінюється — змінюються й процеси найму співробітників. Все частіше компанії обирають співпрацю із позаштатними працівниками та фрілансерами на тимчасові проєкти або ж сезонні роботи. Разом із цим розвиваються технології, покликані спрощувати взаємодію між роботодавцем та співробітником.

Про це повідомляють організатори вебінару «Ефективне залучення позаштатних працівників для зниження витрат на персонал» — компанії Deloitte і SAP Ukraine.

«У багатьох компаніях зменшилася потреба в колишній кількості штатних співробітників. У таких умовах змінюється формат взаємодії «компанія-співробітник». На вебінарі ми розповімо, як технологічне рішення SAP Fieldglass дозволяє вимірювати ефективність позаштатних співробітників, скоротити трудовитрати й час на пошук персоналу, а також знизити витрати на позаштатних співробітників», — зазначає експерт із рішень для закупівель компанії SAP SE Андрій Полигаєв.

В компанії відзначають, що вебінар буде цікавим керівникам з управління персоналом, HR, керівникам та менеджерам закупівель (CPO), CIO, фінансовим директорам, головним бухгалтерам, власникам бізнесу, спеціалістам з найму персоналу та менеджерам з адміністративної діяльності.

«Наша тема буде цікава компаніям, які час від часу звертаються до таких послуг зовнішніх фахівців як: юридичні та консалтингові послуги, обслуговування та ремонт техніки/приміщень, інженерні послуги, аудит, логістичні послуги, клінінг, сезонні роботи, маркетинг, взаємодія з клієнтами», — зазначають організатори.

Серед головних питань вебінару:

- стратегічне планування в управлінні альтернативними формами зайнятості;

- кращі практики щодо залучення персоналу на стратегічному рівні та взаємодії з працівниками альтернативних категорій;

- неповна зайнятість та віддалена робота, тренди карантину;

- як вимірювати ефективність позаштатних співробітників і отримувати якісні результати праці;

- як скоротити трудовитрати й час на пошук персоналу.


Для довідки: вебінар «Ефективне залучення позаштатних працівників для зниження витрат на персонал» відбудеться 14 липня о 15:00–16:30. Реєстрація за посиланням.