Доопрацьований проєкт закону про «прив'язку» землі до нерухомості пройшов комітет

15 липня 2021, 13:13 2952

Комітет Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики на засіданні 14 липня 2021 р. виніс на розгляд парламенту кілька законопроєктів.

Про це йдеться у повідомленні комітету.

Так, за результатами розгляду народні депутати вирішили рекомендувати Верховній Раді України підтримати підготовлену до другого читання порівняльну таблицю проєкту Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо одночасного переходу прав на земельну ділянку у зв'язку з переходом прав на об'єкт нерухомого майна, який на ній розташовано)» (№5248), з поправками, поданими від комітету, та рекомендувати Верховній Раді України ухвалити у другому читанні і в цілому вказаний законопроєкт. 

Крмі того, комітет рекомендував ВРУ ухвалити за основу проєкт закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення якості харчових продуктів, що споживаються дітьми» (№ 5148). 

У той же час, комітет рекомендував відхилити проєкт закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо обмеження вмісту трансжирних кислот у харчових продуктах», поданий Кабінетом міністрів України (№ 5543).