BLACK SEA OIL TRADE-2021 відкриє новий олійний сезон

28 червня 2021, 11:55 2732

Міжнародна конференція BLACK SEA OIL TRADE-2021 збере в Києві операторів олійно-жирової галузі на традиційне відкриття сезону. На учасників чекають насичені дискусії та практичні сесії, прогнози і рекомендації провідних експертів ринку.

Про це повідомляє організатор заходу компанія «УкрАгроКонсалт».

У конференції щороку беруть участь понад 250 делегатів з 25 країн світу. Учасниками є міжнародні виробники та переробники олійних культур, трейдери, підприємства з глибокої переробки рослинних олій, кондитери та виробники продуктів харчування, банки, інвестиційні, технологічні, логістичні, брокерські, страхові, сюрвеєрські та ін. компанії.

Відзначається, що на цьогорічній конференції обговорять, чи стане імпорт олійної сировини до України вимушеним кроком або новим трендом. Аналітики розкажуть, чи зможуть фермери в цьому сезоні заробити на олійних культурах (ріпак, соняшник, соя). Ключовим питанням також стане тема впливу надлишку або дефіциту рослинних олій на світовому ринку. Експерти озвучать прогноз попиту і пропозиції на сезон-2021/22.


Для довідки: конференція BLACK SEA OIL TRADE щороку об'єднує провідних гравців олійно-жирової галузі Причорномор'я та світу на старті нового олійного сезону. Міжнародна конференція BLACK SEA OIL TRADE-2021 відбудеться 9 вересня 2021 року в Києві, готель Premier Palace.