Аргентинський виробник агрохімії виходить на ринок України

11 вересня 2019, 15:58 2481

В Україні відкрилося представництво аргентинської компанії FRAGARIA.

Презентація нової компанії відбудеться під час семінару від FRAGARIA UKRAINE «Інокулянти: інновації, якість, ефективність», — йдеться у повідомленні організаторів.

В заході візьмуть участь: керівник аргентинської компанії FRAGARIA Родольфо Маззоні, представник FRAGARIA (з аргентинської сторони) Анатолій Гунзеров, засновник FRAGARIA UKRAINE Олексій Луговий та директор FRAGARIA UKRAINE Гаяне Навалова.

«Враховуючи зміну кліматичних умов з якими в щільну зіткнулася Україна, досвід Аргентини, а також продукти, які використовують аргентинські фермери — для нас наразі є найефективнішими для підвищення врожайності», — відзначив засновник FRAGARIA UKRAINE Олексій Луговий.

Семінар відбудеться 17 вересня об 13:00 (реєстрація з 12:45) за адресою Ярославський провулок, 1/3, Київ.

Вхід вільний за умов попередньої реєстрації за посиланням.


Для довідки: FRAGARIA —  аргентинська компанія, яка бере участь у внутрішньому і міжнародному ринках агрохімії, з продуктами власного формулювання і виробництва з 1988 року. У портфоліо компанії  присутні біологічні продукти, ад'юванти, фунгіциди тощо.  Якість підтверджена сертифікатом  ISO 9000 в усіх відділах компанії вже 15 років.