АГРО-2022: визначено дату проведення

06 листопада 2021, 12:00 3159

34-та Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2022», яка є найбільшою у Східній Європі в галузі сільського господарства, проходитиме у Києві з 7 по 10 червня 2022 року.

Про це повідомляють організатори виставки, відзначаючи, що заявки на участь уже почали надходити.

«Виставка «АГРО» відбудеться вже в 34-й раз. Тисячі компаній і людей з усієї України з року в рік відвідують наш захід, який вже став для багатьох своєрідною доброю традицією. Але незважаючи на солідний вік виставки і усталений формат, ми намагатимемося вкотре здивувати і порадувати наших відвідувачів — як давніх, так і нових», — коментує організатор «АГРО-2022» Олександр Погребний.

Повідомляється, що цього року виставка «АГРО-2021» зібрала 1080 компаній-учасниць та більше 90 тисяч відвідувачів. І організатори прогнозують, що наступного року кількість експозицій і відвідувачів неодмінно зросте.

Також зазначається, що на «АГРО-2022» відбудеться повернення демонстрацій живих тварин, які останні дві виставки були відмінені у зв’язку з пандемією. Також розблокування світових логістичних маршрутів дозволить взяти участь у виставці представникам інших країн.

Крім того, в рамках «АГРО-2022» традиційно відбудуться спеціалізовані виставки: «ЕкспоАгроТех», «Агротранспорт і логістика», «Біопаливо», Hi-Tech Агро, Animal'EX, Agro Build-Expo, FishExpo, «Рослинництво і агрохімія», Organiс, «Еквісвіт», «Сучасний фермер», Eco House.

Головний акцент виставки — новинки сільськогосподарської техніки та устаткування, сучасні агротехнології та нові агрорішення як для великих, так і для малих аграрних підприємств.