Zeppelin передала для KERNEL в операцiйний лiзинг трактори Fendt

14 травня 2021, 13:51 3870

Трактори Fendt 936 Vario Power Plus в кінці лютого поповнили парк компанії KERNEL і одразу були задіяні в підготовці земельних площ до посівної кампанії.

Про це йдеться в повідомленні компанії «Цеппелін Україна».

«Компанія KERNEL вже декілька років віддає перевагу моделі Fendt 936 Vario Power Plus. На сьогодні у компанії в операцiйному лiзингу від Zeppelin працює 15 тракторів FENDT моделей 1050 та 936», — коментують у «Цеппелін Україна».

Керівник інженерної служби агробізнесу KERNEL Володимир Мерзлюк зауважив, що це великий крок у порівнянні з існуючими схемами продажів на ринку: «Агрохолдинг KERNEL в майбутньому планує 30% техніки купувати через операційний лізинг. Крім того, до списку техніки для придбання буде включено і причепні агрегати».

Одна з переваг тракторiв Fendt — галузевий стандарт ефективності використання пального. Так, середня витрата пального 31 літр на годину для серії Fendt 900 Vario і концепції низьких обертів двигуна, що дозволяє працювати при дуже низьких обертах двигуна і високому крутному моменті.


Для довідки: операційний лiзинг — це довготермiнова оренда, за умовами якої оплата здійснюється за реально відпрацьовані мотогодини.