В Україну заходять виробники сільгосптехніки з Аргентини

18 листопада 2021, 08:00 4482

Аргентинський центр технологій створять в Україні.

Для узгодження цього питання до Києва прибула бізнес-місія виробників сільськогосподарської техніки з Аргентини на чолі з президентом Agrentech Group (BTI AGRI) Віктором Гюго Баро та генеральним менеджером Agencia ProCórdoba уряду провінції Кордова Роберто Росотто, говориться у повідомленні Торгово-промислової палати України.

«Аргентинська корпорація, яка об»єднує 9 виробників агротехніки та запчастин, планує відкрити представництво й логістичний центр в Україні. Аргентинці закликають українських підприємців до співпраці», — пояснили в ТППУ.

Президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков наголосив на важливості налагодження діалогу і прямої взаємодії з бізнесом Аргентини і відзначив, що Аргентина — дуже перспективний і важливий економічний партнер для України.
 
«Останніми роками торгівля між нашими країнами уповільнилась. Завдання №1 для нас зараз полягає у збільшенні обсягів торгівлі, хоча б до показників 2012 року ($130 млн).   Кооперація тут — найкращий інструмент для нарощування двостороннього інтересу й бізнесу. Аргентинці закликають українських підприємців до співпраці: вони готові обмінюватись досвідом, створювати спільний продукт, цікавий для ринків багатьох країн», — сказав Геннадій Чижиков.

Для розвитку двосторонньої співпраці найближчим часом планується проведення низки заходів у Києві та регіонах України для українських і аргентинських підприємців.