Цеппелін Україна пропонує знижку 10% на ремонт техніки

06 квітня 2020, 15:59 2157

«Цеппелін Україна» підготувала вигідну пропозицію: ремонт двигунів, КПП, бортових редукторів, диференціалів та інших вузлів тракторів та комбайнів в усіх майстернях зі знижкою 10% на роботу. Якщо в господарстві є CSA контракт на сервісне обслуговування, то знижки плюсуються.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Також діють знижки на оригінальні запчастини: CAT — 20%, AGCO — 25%. Пропозиція діє до 24 квітня.

«Оскільки велика кількість робіт на найближчий час обмежена карантинними заходами, час подбати про свою техніку, щоб надалі працювати в повну силу та без простоїв», — говориться в повідомленні. 

«Цеппелін Україна» діагностує і ремонтує: двигуни Сat®, Deutz, MAN, SISU, AGCO Power та інші; техніку, її системи, вузли й агрегати. Працює з такими брендами: Challenger, FENDT, Massey Ferguson, Gregoire Besson, Berthoud, Bourgault, Caterpillar, Class, Cappelo.

В компанії додають, що у під час ремонтів використовуються лише оригінальні запчастини та мастильні матеріали, надається офіційна гарантія 12 місяців. В майстернях і на складах проводиться суворий контроль чистоти. Все ретельно контролюється і жорстко дотримується, співробітники забезпечені засобами індивідуального захисту.


Для довідки: «Цеппелін Україна» має 10 сучасних сервісних центрів, які відповідають усім стандартам компанії. Сервісні майстерні знаходяться в Києві, Львові, Полтаві, Кропивницькому, Одесі, Харкові, Сумах, Тернополі, Жашкові та Вінниці. Кожен сервісний центр має повністю обладнану майстерню та склад запасних частин.