Технології точного посіву все частіше цікавлять аграріїв

16 серпня 2019, 13:02 1679

Демонстрація результатів посіву соняшнику та кукурудзи відбулась 15 серпня на Київщині в рамках Massey Ferguson Crop Tour, який проходить в Україні починаючи з 2018 року.

Про це йдеться у повідомленні компанії «АМАКО Україна».

Як зазначається, на 13 ділянках відвідувачі заходу змогли побачити результати посіву соняшнику та кукурудзи з різною сингуляцією, глибиною посіву, швидкістю та притискним зусиллям на секцію.

«Аграрії продовжують знайомство з технологіями точного посіву Precision Planting та все частіше приймають рішення щодо покупки нової сівалки Massey Ferguson 9108 VE або переобладнання власних сівалок», — йдеться у повідомленні.

Результати посіву з наукової точки зору пояснював менеджер-консультант AGCO з агрономічних питань — Дарен Гоебель та комерційний директор Precision Planting Крістофер Хартер, який завітали до України з США саме для проведення презентації стосовно агрономічних аспектів, які впливають на урожайність культур під час посіву.

Пізніше компанія опублікує більш детальну інформацію щодо врожайності по цих 2-х культурах при різних умовах посіву, а на разі готується 29 серпня приймати гостей на Massey Ferguson Crop Tour на Харківщині, Нововодолазький р-н, с. Старовірівка, ТОВ «Агроінвестхолдинг»