Зрошувальні системи з Саудівської Аравії отримали добро від уряду України

24 листопада 2021, 17:27 3053

Україна та Alkhorayef Industries підписали меморандум про співпрацю.

Це відбулося під час візиту минулого тижня міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка до Саудівської Аравії, повідомляє компанія АМАКО, яка є дочірньою компанією групи Alkhoraef Group.

Як зазначається в ході візиту міністр провів переговори з головою правління Alkhorayef Industries Шейхом Саадом та відвідав виробничі потужності зрошувального обладнання Western Irrigation.

«Alkhorayef Industries працює в більш ніж 40 країнах світу та виробляє провідне промислове, сільськогосподарське та іригаційне обладнання по всьому світу. В Україні Alkhorayef Industries представлена компанією АМАКО Україна, що є представником виробника зрошувальних систем Western. В даний час компанія є одним з чотирьох найбільших світових гравців у сфері великомасштабного зрошення, допомагаючи виробникам продуктів харчування задовольнити попит, що зростає, екологічно чистим і прибутковим способом», — уточнили в компанії.

Як зазначив президент компанії АМАКО Україна Адріано Луз, Україна є однією з ключових аграрних країн світу і дивлячись у майбутнє її важливість буде тільки посилюватися. 

«Компанія АМАКО, яка є дочірньою компанією групи Alkhoraef Group, займає унікальну позицію на українському ринку, де в рамках групи ми керуємо розробкою продуктів, інжинірингом, виробництвом, а також повною установкою та післяпродажною підтримкою рішень для зрошення.

Ми дуже пишаємося тим, що Міністерство аграрної політики України обрало нас, щоб стати частиною цієї важливої віхи для країни та для фермерської спільноти, що розвиває землю за завдяки сталому підходу з використанням зрошення бренду Western» — сказав він.  


Для довідки: «АМАКО Україна» є дистриб’ютором техніки Massey Ferguson, WESTERN, Geringhoff, Bednar, технологічних рішень Precision Planting та комерційних автомобілів IVECO. Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20-ти брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.