НІБУЛОН інвестує понад $6 млн у сучасну техніку

26 червня 2018, 10:10 3927

У ТОВ СП «НІБУЛОН» триває активне оновлення машино-тракторного парку. Зокрема, у поточному сезоні заплановано інвестувати понад $6 млн в придбання потужних імпортних тракторів, зернозбиральних комбайнів, посівних комплексів, самохідних оприскувачів та іншу сільськогосподарську техніку.

Про це в ексклюзивному коментарі AgroPortal.ua розповів заступник генерального директора « НІБУЛОНу» з виробництва Костянтин Хмельницький.

«Наприкінці березня на перевантажувальному терміналі компанії «НІБУЛОН» були презентовані сім нових тракторів Fendt 1038 VARIO, які «НІБУЛОН» придбав за зовнішньоекономічним контрактом із німецькою компанією AGCO International GmbH. Також оновлено парк легких тракторів — придбано 22 білоруських МТЗ 952.3. В червні було введено в експлуатацію десять зернозбиральних комбайнів John Deere та CASE та низка причіпних широкозахватних агрегатів», — констатував він. 

«N. B.!» Інтелект» комбайнів John Deere на полях НІБУЛОНа

За словами Костянтина Хмельницького, парк сільськогосподарських машин повністю задовольняє потреби компанії при проведенні технологічних операцій в оптимальні терміни. При наявності вільної техніки компанія надає послуги у сферах вирощування, збирання та логістики врожаю іншим підприємствам.

При цьому заступник генерального директора « НІБУЛОНу» уточнив, що основним критерієм до техніки та інвентаря в сільському господарстві є — надійність та зручність в експлуатації, чому не завжди відповідають вироби вітчизняних підприємств. 

«Частіше за все такими знаряддями є ґрунтообробні агрегати, культиватори для первинного догляду за посівами, реманент для навантаження та перевезення сільськогосподарських матеріалів, тощо. Його ми також використовуємо в своїх практиках. Слід зазначити посилений розвиток машинобудування України останніми роками, залучення інтелектуальних технологій, імпортних складових при виробництві, створення конкурентного кінцевого продукту, що змушує сільгоспвиробників все частіше звертати увагу на вітчизняного машинобудівника», — резюмував він.


Наталія Ключнікова, AgroPortal.ua