Лізинг вантажної техніки: переваги та можливості для бізнесу

31 січня 2024, 16:35 1923

Сучасна вантажна техніка дуже функціональна, вона застосовується в багатьох сферах, тому попит на ринку шалений. Однак вартість такого транспорту велика, тому не кожна організація здатна його придбати.

Єдиний реальний варіант для приватних осіб та багатьох юридичних фірм — це вантажна техніка в лізинг. Це набагато зручніше та вигідніше, ніж кредитування. Компанія «Автек» пропонує транспорт у широкому асортименті на вигідних умовах. У чому ж переваги лізингу для вантажівок, і хто може ним скористатися.

Переваги купівлі вантажної техніки в лізинг

Сьогодні транспорт спеціального призначення використовується дуже активно. Вантажне обладнання потрібне на будівництві, в промисловості, комунальній сфері, для ремонту доріг тощо. Для максимальної ефективності варто обирати якісні транспортні засоби з додатковим обладнанням. Зазвичай вони універсальні й підходять для різних сфер. 

Вартість таких вантажівок немаленька, тому краще придбати в лізинг. У сучасних економічних умовах — це дуже вдала пропозиція, адже вдається отримати в користування потрібний автомобіль з мінімальними затратами. Лізинг відрізняється від кредиту тим, що позичальник отримує не кошти на придбання, а безпосередньо майно на певний строк і сплачує менші кошти за користування ним.

У світі рівень лізингових операцій під час купівлі вантажних автомобілів активно зростає. Адже такий метод має свої переваги:

  • вимоги до позичальника мінімальні, взяти в лізинг авто може практично кожен;
  • графіки виплат та розрахунків гнучкі, можна обрати ідеальний варіант відповідно до цілей компанії;
  • суми, які потрібно вносити, значно менші, ніж за кредитування;
  • терміни визначаються індивідуально, зазвичай вони триваліші;
  • враховуються в суму всі необхідні виплати та страхування на період лізингу;
  • можливість отримання знижки.

Якщо говорити про те, що вигідніше: кредит чи лізинг, то зрозуміло, що другий варіант однозначно краще для покупки вантажної техніки. 

Де взяти лізинг на вантажну техніку

Правила оформлення вантажної техніки в лізинг прості та доступні. Стати позичальником може юридична та фізична особа. Важливо вказати мету лізингу, з якою ціллю купується вантажівка. Для бізнесу необхідно, щоб компанія працювала уже певний час (мінімум 6 місяців). Вона не повинна бути збитковою та мати стабільні надходження на рахунки. 

Якісні та надійні сучасні моделі вантажних автомобілів у лізинг пропонує компанія «Автек». Співпраця з клієнтом відбувається за індивідуальною схемою, для кожного обираються ідеальні умови. В лізинг надається вся доступна техніка, можна зробити покупку без першого внеску. В наявності є автомобілі від світових брендів. Транспорт доставляється напряму з заводів виробника.