Купивши обладнання XAG, аграрії можуть зекономити 15 тис. грн

12 квітня 2021, 15:45 3224

При купівлі сільськогосподарського обладнання XAG компанія DroneUA надає сільгоспвиробникам підписку на RTK на цілий рік у подарунок.

Про це повідомляє прес-служба компанії DroneUA.

Відзначається, що при замовленні обладнання XAG аграрій може зекономити 15 тис. грн на річній підписці на RTK. 

RTK дозволяє отримувати поправки до вимірювань і встановлювати місце розташування з сантиметровою точністю в режимі реального часу. Використання RTK сигналу в сільському господарстві забезпечує високу точність для всього циклу робіт — від підготовки ґрунту до збирання врожаю.

RTK робить внесення засобів захисту рослин більш точним і безпечним та є особливо корисним для господарств, що спеціалізуються на просапних культурах, вирощування яких вимагає найбільшої точності навігації техніки при посіві, обприскуванні, зрошенні та збиранні врожаю.

В компанії розповідають, що найбільша мережа базових станцій RTK в Україні — SystemNet — складається з 167-ми постійно діючих GPS/GNSS-приймачів, які об’єднують накопичені супутникові дані та формують RTK поправки для дронів-обприскувачів.

За допомогою мережі SystemNet обладнання XAG отримує високоточний сигнал, що може використовуватися як додатковий інструмент для підвищення точності навігації дронів. Усе, що треба, — наявність інтернет-зв’язку.


Для довідки: RTK підписка є додатковим, але не обов'язковим для використання інструментом, що значно підвищує швидкість і якість виконання сільськогосподарських робіт.