KUHN запустив новий сайт

25 травня 2021, 12:24 2839

Новий сайт KUHN кардинально змінився, щоб надати максимально широку інформацію про великий асортимент сільськогосподарської техніки KUHN.

Зараз на сайті можна знайти все, починаючи з терміналів ISOBUS і закінчуючи самохідними обприскувачами, йдеться у повідомленні компанії.

«Перед створенням сайту у нас було дві цілі. Перша — зробити сайт в першу чергу зручним для смартфонів. Бо фермер не сидить в офісі, він постійно в полі. Таким чином вся інформація про техніку KUHN завжди під рукою, в один клік фермер може знайти найближчого дилера і дізнатись про умови придбання потрібного агрегату.

Друга мета — перетворити сайт на сервіс підтримки. Для цього ми об'єднали сайт з нашим клієнтським порталом MyKUHN. Завдяки чому клієнти отримують всю корисну інформацію про парк техніки, в тому числі інструкції по запуску техніки в роботу та онлайн-каталог запчастин», — розповів діджитал-маркетолог компанії KUHN в Україні Олександр Квятковський.

Бонусом на новому сайті є можливість записатись на демопоказ техніки KUHN, просто заповнивши форму реєстрації. Це дуже швидко та зручно для потенційних клієнтів. Реєстрацію на демопокази вже відкрито на Kuhn.ua.

В компанії відзначили, що наразі новий сайт працює у тестовому режимі.