KUHN виводить техніку на новий рівень щільності тюкування

11 січня 2018, 19:00 3070

Компанія KUHN запропонувала своїм покупцям прес-підбирачі KUHN VB 3100, які гарантують оптимальну подачу рослинної маси.

Широкий механізм захоплення маси забезпечує максимальну адаптацію до землі завдяки його наявності маятникового механізму, що дозволяє працювати у найскладніших умовах з валками усіх типів, говориться у повідомленні компанії.

«Спільною для всіх прес-підбирачів VB 3100 є запатентована технологія інтегрального ротора. Ця проста система подачі рослинної маси, що не вимагає обслуговування, гарантує величезну пропускну здатність за будь-яких умов. Невелика відстань між ротором і зубцями підбирання забезпечує ідеальний потік маси до прес-підбирача. Така конструкція з примусовою подачею забезпечує вищу швидкість руху вперед для забезпечення максимальної продуктивності і зниження ступеня пошкодження маси», - говориться у повідомленні компанії.

Компанія пропонує ці прес-підбирачі з функцією подрібнення або без неї. Моделі з подрібнювачами представлені у модифікаціях з 14 та 23 ножами. Завдяки функції вибору робочої групи, оператор може задати кількість робочих ножів.

Функції відключення ротора та DROPFLOOR забезпечують можливість швидкого відновлення роботи у разі блокування.

Конструкція пресувальної камери прес-підбирачів VB 3100 з п’ятьма ременями та трьома роликами забезпечує швидке і послідовне формування рулонів з усіма системами підбирання маси. Агресивний профіль верхнього ролика камери забезпечує покращений контакт з масою і знижує її втрати. Передній сегмент прес-підбирача оснащений великим гладеньким роликом і очищувальним роликом, що запобігає забиванню маси і забрудненню машини.

Інноваційна конструкція KUHN дозволяє забезпечувати постійний натяг сітки під час процесу обв’язування. Обв’язування сіткою здійснюється при 90% швидкості обертання рулонів для гарантування потрібного натягу сітки без гальмування. Після пресувальної камери рулон не розширюється, а тому зберігає свою щільність. Система обв’язування сіткою забезпечує відмінний розподіл сітки по всій поверхні рулону, навіть на бічних поверхнях, що запобігає утворенню повітряних кишень і покращує якість корму.

Ключовим моментом для досягнення продуктивності, якої покупці очікують від техніки KUHN, є інтерфейси.  Прес-подрібнювачі обладнюються сучасними терміналами управління, що гарантує зручність роботи з ним для всіх операторів. Керування здійснюється за допомогою сенсорного екрану або програмних клавіш.