Кернел оновлює тракторний парк технікою Fendt від Цеппелін Україна

14 квітня 2020, 16:32 3424

Компанія «Кернел» спільно з «Цеппелін Україна» вже другий рік веде оновлення тракторного парку на базі одного зі своїх господарств. У рамках даного проєкту в березні 2020 року відбулася чергова поставка техніки: два трактори Fendt — 1050 ProfiPlus і 1050 PowerPlus.

Про це повідомляє прес-служба компанії «Цеппелін Україна».

В компанії «Кернел» відмічають, що таке технічне переозброєння дозволить перейти на більш продуктивні сільськогосподарські технології з одночасним впровадженням онлайн-контролю ключових показників парку техніки, а також впровадженням кращих сучасних технологій точного землеробства.

«Дві версії топового трактора Fendt, а саме — PowerPlus і ProfiPlus. Обидві машини на заводі були обладнані всім необхідним, зокрема системами навігації Trimble. Версія PowerPlus надає оператору базовий набір необхідних для керування опцій, у той час як ProfiPlus — більш інтелектуальна, що дозволяє використовувати в терміналі трактора всі переваги систем точного землеробства: контроль відключення секцій, диференційована норма внесення, картографування», — зазначають у «Цеппелін Україна».

Серед критеріїв, які стали ключовими при виборі виробника, моделі та постачальника техніки, в «Кернел» відзначають, що звертали увагу на ефективність сільгоспмашин, тобто найнижчі операційні витрати на одиницю виконаної роботи; щоб трактори могли виконувати широкий спектр робіт та легко агрегатувалися з найпередовішими посівними комплексами. Важливими також стали такі показники: можливість роботи в полі з високою швидкістю, простота управління та комфорт оператора, доступність і висока кваліфікація сервісу.

Окремо потрібно виокремити фінансову модель, яку пропонує «Цеппелін Україна», що забезпечує «Кернел» найменшу вартість володіння. Як розповідають у «Цеппелін Україна», фінансова модель побудована у формі оперативної оренди.

«Клієнт купує не трактор, а певну кількість годин, натомість отримує: трактор у господарстві; навчений персонал; технічне обслуговування, гарантійний ремонт та негарантійний ремонт, покритий страховкою», — пояснює менеджер «Цеппелін Україна».

Придбані трактори на підприємстві «Кернел» будуть застосовуватися для робіт із ґрунтообробною технікою, посівними комплексами, для підвезення води, роботи з перевантажувачами під час збирання врожаю. Завдяки ефективності та універсальності тракторів Fendt 1050 інженерній службі «Кернел» вдалося скласти технологічну карту, яка передбачає завантаження техніки протягом усього року. Таким чином вдалося не тільки зменшити парк тракторів, а й звузити номенклатурний ряд, що позитивно позначилося на ключових економічних показниках господарства.


Для довідки: трактори Fendt 1050 є флагманськими моделями в сегменті колісних тракторів Fendt, що пропонують своїм користувачам безкомпромісні переваги, такі як безступінчаста трансмісія VarioDrive (з інтелектуальним повним приводом), економічний двигун MAN з концепцією низьких обертів, окремі ванни гідравліки та трансмісії, незалежна передня підвіска.