John Deere представляє нові причіпні обприскувачі серії R700i

25 червня 2020, 16:22 2262

Компанія John Deere представила два нові причіпні обприскувачі середнього класу, які отримали серійне позначення R700i. Преміальні функції моделей R732i і R740i — це точність та інтелектуальні рішення.

Про це говориться в прес-релізі компанії.

«Останнім часом спостерігається тенденція до збільшення обсягу баків для робочого розчину та ширини штанг обприскувачів. Крім того, фермери та працівники сільськогосподарських підприємств потребують підвищення точності, зменшення обсягу використовуваних пестицидів та збільшення комфорту при заповненні та експлуатації обприскувача. Причіпні обприскувачі серії R900i та самохідні обприскувачі серії R4100і виробництва John Deere є лідерами в даній галузі, а нові моделі серії R700i увійдуть у сегмент обприскувачів середнього класу», — ідеться в повідомленні.

Моделі R732i і R740i пропонуються з баками для розчину місткістю 3200 і 4000 л відповідно та штангами від 18 до 30 м з преміальними функціями, які включають перевірену двоконтурну систему подачі розчину PowrSpray. Вона скорочує час заповнення, покращує розпилювання та підвищує точність внесення.

Система PowrSpray оснащена двома гідравлічними насосами з окремими контурами. Самовсмоктувальний заправний насос заповнює бак для розчину зі швидкістю до 600 л/хв протягом семи хвилин, а насос подачі розчину потужністю 750 л/хв забезпечує високу продуктивність і виняткову точність розпилювання. Завдяки цій системі регулятор тиску обприскування було виключено. Замість цього прямий блок управління нормами внесення реагує на зміну швидкості розпилення або цільової норми внесення та відповідно змінює швидкість насосу. Швидкий час відгуку забезпечує система вимірювання навантаження гідравлічного насосу.

У компанії додають, що обидва обприскувачі можуть бути оснащені індивідуальною системою управління форсунками. Це електронне рішення дозволяє клієнтам заощадити до 5% вартості засобів захисту рослин, що становить близько 6 €/га (Розрахунок виконано на прикладі ферми пшениці площею 500 га та передбачуваної вартості гербіцидів 53 €/га та фунгіцидів 65 €/га (5% x 118 = €5,90)).

Інші функції включають в себе новий багатофункціональний важіль управління та операторську станцію Solution Command. Вони роблять управління обприскувачем простішим і зручнішим. На додаток до стандартних вбудованих дисплеїв обприскувачі серії R700i підтримують ISOBUS і можуть працювати з дисплеями 4240 і 4640. Таким чином, можна використовувати всі додатки Precision Ag, такі як Section Control, автоматичне рульове управління AutoTrac і AutoTrac Vision.

«За допомогою технології бездротової передачі даних інформацією можна обмінюватися між комп'ютерами та офісом або навіть із третіми особами. Використовуючи хмарну платформу, фермери можуть отримувати доступ до всіх даних і файлів, пов'язаних з їх додатками для обприскування, та управляти ними, до того ж, файли даних ISOXML тепер можна використовувати в Operations Center (MyJohnDeere.com). Крім того, за допомогою відповідного додатка MyOperations клієнти можуть управляти своїми даними з будь-якого підключеного до Інтернету пристрою, незалежно від їх місцезнаходження», — повідомляють в John Deere.

Нові причіпні обприскувачі серії R700i також доступні з опцією готової системи закритого транспортування (CTS). Це робить підключення заправної станції обприскувача до будь-якоїзакритої транспортної системи більш безпечним і простим та виключає будь-який контакт із пестицидами, забезпечуючи максимальну безпеку оператора.