Єдину золоту нагороду на Agritechnica 2019 отримала John Deere

27 вересня 2019, 15:05 2953

Цьогоріч єдину золоту медаль на виставці Agritechnica 2019 отримала компанія John Deere спільно з Joskin за електромеханічну трансмісію eAutoPowеr e8wd для великих тракторів 8R.

Про це повідомляється на agritechnica.com.

Безступінчасті трансмісії з гідростатично-механічним поділом потужності використовуються в сільськогосподарських тракторах вже більше 20 років. До цих пір додаткові генератори для електроприводів з більш високою потребою в потужності встановлювались на тракторах (вентилятори, кондиціонери та ін.) або на навісному обладнанні.

Коробка передач eAutoPower для нових великих тракторів 8R від John Deere — це перша електромеханічна коробка передач із поділом потужності в сільськогосподарській техніці. Технічно гідроагрегат (насос/двигун) повністю не використовується; натомість два електродвигуни використовуються як привід безперервної зміни. Електродвигуни не лише живлять привід, але і можуть забезпечити до 100 кВт електроенергії для зовнішнього споживання. Електрифікація агрегату трактором демонструється системним рішенням для розкидання гною, розробленим разом із компанією Joskin, де дві осі на розкидачі Tridem приводяться в рух електричним приводом.