John Deere гарантує: втрати від дроблення комбайном S700 не перевищать 1%

15 вересня 2020, 10:52 2161

Компанія John Deere запускає дві маркетингові кампанії: «Гарантія якості зерна» і «John Deere кидає виклик». Перша з них стартує найближчим часом, а друга запланована на 2021 рік.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

«Взяти участь в акції «Гарантія якості зерна» можуть власники комбайнів S700 2021 модельного року з опцією Combine Advisor, задіяних на збиранні пшениці. Для цих машин при роботі зі згаданою культурою John Deerе гарантує, що втрати від дроблення не перевищать 1%. Це підтверджується незалежним дослідженням, проведеним в університеті Геттінгена (Німеччина): роторні комбайни John Deere показали втрати від дроблення в межах 0,6-0,9%, тоді як для гібридних комбайнів аналогічної потужності від інших виробників цей показник дорівнював 3,4%», — зазначають у компанії John Deere.

Також додають: якщо втрати від дроблення будуть більше 1% (при дотриманні відповідних умов, які з'являться на сайті компанії найближчим часом), John Deere компенсує втрати, що перевищують 1%, в грошовому еквіваленті. При проведенні кампанії дилер виконує оптимізацію налаштувань комбайна та вимірює відсоток пошкодженого зерна в бункері за допомогою комплекту Broken Kernel Box.

«Акція «John Deere кидає виклик» — це змагання між комбайнами John Deere та конкурентними машинами того ж класу від інших виробників. В ході кампанії дилер готовий приїхати до клієнта з комбайном John Deere та продемонструвати його переваги у порівнянні з будь-яким конкурентом того ж класу», — йдеться в повідомленні.

Критерій оцінки при проведенні змагання — втрати за комбайном і відсоток дроблення зерна. У разі, якщо показники іншого комбайна виявляться кращими, John Deere виплатить приз у розмірі до 10 000 євро. Проведення змагання можливе тільки при наявності у дилерів комбайна того ж класу, а також при дотриманні ряду інших умов.

Точні дати, а також докладні правила обох кампаній будуть оголошені додатково.