HORSCH анонсував інновації в сегменті машин для пунктирного посіву

14 липня 2020, 12:31 2205

HORSCH впровадив в цьому році новий вакуумний дозатор AirVac для машин Maestro, перше покоління яких з'явилося на світ в 2012 році. 

Як говориться у повідомленні компанії, з 2021 року  планується ще  доповнити портфель продуктів в цьому сегменті машинами з новим типом дозатора надлишкового тиску AirSpeed, що проходить зараз останній етап виробничих випробувань.

«На даний момент дозатори відмінно себе показали як з технічного, так і з агрономічного боку. Клієнтам дуже імпонує точність дозування і якість загортання насіння новими машинами. Підкуповує і експлуатаційний комфорт: тут взагалі відсутнє регулювання скидача насіння, а перехід з однієї культури на іншу досить простий», — пояснюють в компанії.

Маючи в своєму розпорядженні два різних типи дозаторів (вакуумний і надлишкового тиску), HORSCH на сьогоднішній день являється визнаним законодавцем мод в сегменті машин для пунктирного посіву і пропонує клієнтам весь спектр індивідуальних рішень для самих специфічних умов.

Деякі з побажань клієнтів будуть втілені вже в машинах випуску 2021 року, старт виробництва яких розпочнеться восени цього року.

«Наступного року з'явиться відразу ціла серія новинок. Внаслідок використання нового дозатора AirSpeed, ??модельний ряд Maestro SW буде поділений на дві категорії: SV з дозатором AirVac (V) і SX з дозатором AirSpeed ??(X). Робоча ширина машин буде від 9 до 18 м з 12-36 рядами. З Maestro 24.70 / 75 і 36.45 / 50 буде, як і раніше, пропонуватися центральний двокамерний бункер з 7000 л для добрив і 2000 л для насіння з подачею насіння «на вимогу», — зазначають в HORSCH.

Для менших машин, з робочою шириною 9 — 12 м, буде пропонуватися нова конструкція двохсекційного бункера загальним обсягом 8000 л. Тут також буде використана система Main-Tank Supply (MTS) для пневматичної подачі насіння до кожної висіваючою секції. Центральний бункер в поєднанні з великою робочою шириною машин дозволяє на практиці домагатися значного підвищення продуктивності посіву.

У машин з шириною захвату до 6 м збережеться компактний дизайн моделей Maestro CV і CX. Продумана ергономіка і використання перевірених часом компонентів HORSCH, забезпечують високий рівень контролю та комфорту керування машинами. Для моделей CV / CX також заплановані подальші додаткові опції.

«З новими типами дозаторів і великим набором індивідуальних опцій, HORSCH значно зміцнює свої позиції в сегменті машин для пунктирного посіву», — підсумували в компанії.