Claas отримала три нагороди Машина року 2020 на Agritechnica

25 листопада 2019, 18:00 2662

Компанія Claas отримала відразу три нагороди Machine of the Year 2020 на виставці Agritechnica в Ганновері, включаючи відзнаку за спільний проект DataConnect з 365FarmNet, CNH Industrial та John Deere.

Про це йдеться у повідомленні компаніїї. 

LEXION 8000/7000 — Машина року 2020 у категорії комбайни

Новий молотильний агрегат APS SYNFLOW HYBRID є серцем комбайнів LEXION 8000 та 7000. Їх потужність двигуна до 790 к.с. / 581 кВт переводить нові моделі в новий клас продуктивності. Інтуїтивна концепція управління та нова кабіна забезпечують дуже високий рівень комфорту. Функція DYNAMIC POWER налаштовує потужність двигуна до робочих умов та забезпечує надзвичайну економічність палива.

Серія JAGUAR 900 перша в категорії кормозбиральних комбайнів

JAGUAR 990 забезпечує максимальну потужність двигуна, доступної в серії 900, до 925 к.с./ 680 кВт. Завдяки CEMOS AUTO PERFORMANCE, JAGUAR підтримує задану швидкість та регулює потужність двигуна та швидкість руху відповідно до маси урожаю. Зі збільшенням зеленої маси спочатку збільшується потужність двигуна, а потім зменшується швидкість руху. Якщо обсяг  маси нижчий, потужність двигуна зменшується автоматично. Це підтримує постійну швидкість обертів двигуна і виключає різкі зміни навантаження. Це призводить до рівномірного збирання  врожаю з високою експлуатаційною надійністю та меншим споживанням палива.

DataConnect переконує експертне журі

DataConnect — це інтерфейс, розроблений у співпраці з 365FarmNet, Claas, John Deere та CNH Industrial. Вперше це дозволяє обмінюватися важливими даними роботи машин між веб-порталами різних виробників і, таким чином, дозволяє користувачеві стежити за інформацією свого змішаного парку машин у вибраній ним системі. Раніше це вимагало значно більше зусиль. Інтерфейс відкритий для подальших учасників.