Чеський виробник пропонує техніку з найкращим співвідношенням ціни та якості

06 березня 2020, 09:26 2823

Вартість чеської сільгосптехніки Bednar дешевша за деякі провідні європейські бренди, при чому якість продукту залишається на високому рівні.

«Bednar, наприклад, може бути дешевшим за німецькі бренди через меншу собівартість виготовлення продукції», — розповів комерційний директор Bednar в Україні Михайло Кришко в коментарі для AgroPortal.ua в рамках бізнес-конференції для клієнтів компанії «АМАКО», котра відбулася в Черкасах.

Деякі позиції лінійки Bednar є кращими на ринку як за якістю, так і за комплектацією та можливостями. «Наприклад, універсальний компактор для передпосівного обробітку ґрунту BEDNAR SWIFTER, який дає можливість підготувати поле до посіву за один прохід. Він на високій швидкості виконує 7 операцій за один прохід і не потребує виглиблення на розворотах», — зазначив комерційний директор Bednar в Україні. 

Даний агрегат використовується як для класичного, так для мінімального обробітку ґрунту та може працювати на швидкості до 15 км/год.

Михайло Кришко додає, що при сьогоднішніх кліматичних умовах посів потрібно виконувати в максимально короткі терміни і зберегти вологу. «Якщо стоїть питання високої продуктивності, великої оброблюваної площі та швидкості, то SWIFTER справляється зі своїм завданням. Даний агрегат з ріллі робить хороше передпосівне ложе», — додав комерційний директор Bednar в Україні.

Ще один агрегат з лінійки  —  універсальна зернова сівалка полегшеної конструкції з дисковою підготовкою ґрунту OMEGA OO_FL.

«Даний агрегат також швидкісний, може здійснювати посів до 15 км/год. Сошники паралелограмні з міжряддям 12,5 см. Завдяки герметичному бункеру з надлишковим тиском сівалка здійснює точний  висів малих норм, починаючи від 0,6 кг/га», — розповів Михайло Кришко.

OMEGA OO_FL виконує посів різних видів зернобобових культур як за класичної, так і за мінімальної системі обробітку з системою контролю висіву насіння та добрив.

«Особливістю агрегату є те, що добрива можна одночасно вносити як у міжряддя, так і в рядок, або ж окремо. Також при використанні 3-го бункеру ALFA-Drill можна одночасно здійснювати посів, внесення основних добрив та мікрогранул або сидератів», — додав представник компанії Bednar в Україні.


Для довідки: компанія «АМАКО Україна» є дилером техніки Massey Ferguson, WESTERN, Geringhoff, Bednar та технологічних рішень Precision Planting, а також комерційних автомобілів IVECO.

Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20 брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua