Case IH представила нові трактори для сезону-2021

17 вересня 2020, 16:18 4479

Машини серій Case IH Quadtrac та Steiger AFS Connect™ отримують нове оснащення кабіни та можливості передачі даних, притаманні флагманським тракторам.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Компанія Case IH представила нові трактори серій Quadtrac і Steiger AFS Connect™ для сезону 2021 року. Вони мають особливості конструкції, характерні для європейського ринку, а також оснащуються новими технологіями, розробленими для оптимізації процесів запису і передачі даних, котрі мають ключове значення для сучасного великого сільського господарства.

У повідомлення відмічається, що трактори також мають зручніше облаштування кабіни та оновлені органи управління, які початково встановлювалися на машини серії Magnum AFS Connect.

«При розробці технології AFS Connect, інтегрованої до нових тракторів, інженери Case IH приділяли пильну увагу простоті запису даних та надійності їх безперебійної передачі, аби забезпечити підвищення продуктивності роботи. AFS Connect робить можливою двосторонню передачу даних між машиною та комп’ютером в офісі фермерського господарства, що дозволяє аграріям з високою точністю управляти господарством, техпарком та даними безпосередньо з офісного ПК або мобільного пристрою», — зазначають у компанії.

Технологія AFS Connect функціонує на базі системи, що складається з трьох компонентів: монітор AFS Pro 1200, операційна система AFS Vision Pro та приймач AFS Vector Pro.

Також Case IH продовжує пропонувати як безступінчасту трансмісію, так і трансмісію з перемиканням під навантаженням у цьому сегменті ринку шарнірно-зчленованих/гусеничних тракторів. Паливоекономічна трансмісія PowerDrive з перемиканням під навантаженням забезпечує на 20% швидше прискорення при кожній зміні передачі, що гарантує підвищений комфорт оператора, особливо на дорогах загального користування при пересуванні між полями.

Трансмісія CVXDrive, доступна для моделей Steiger 400/450/500 та Quadtrac 450/500, забезпечує численні переваги, включаючи простоту використання, зниження втоми оператора, доступність повної потужності та повного гідропотоку на низькій швидкості ходу для спеціальних робіт/агрегатів. Головні переваги — це максимальна паливна ефективність та підвищена продуктивність завдяки пришвидшеним робочим циклам.

Крім того, трактори Quadtrac 450/500 та Steiger 400/450/500 AFS Connect™ відтепер можуть оснащуватися більш місткими паливними баками, щоб обробляти більше площі між дозаправками. Нові опціональні баки, розміщені на центральному шарнірі, збільшують місткість на 44% — з 1230 до 1779 літрів.


Для довідки: В Україні нові трактори серій Quadtrac і Steiger AFS Connect™ будуть доступні для замовлення у другому півріччі 2021 року.