BEDNAR презентував дисколаповий агрегат ACTROS RO

29 червня 2020, 10:47 3029

Вперше для українського ринку пройшла демонстрація комбінованого (дисколапового) агрегату ACTROS RO4000R в рамках «Великого літнього навчання» для менеджерів та сервісних інженерів дилерів техніки BEDNAR.

«Вже літом пройдуть демонстраційні покази Actros RO4000R у різних куточках країни, щоб апробувати та показати агрегат у різних ґрунтово-кліматичних умовах, — говорить комерційний директор BEDNAR в Україні Михайло Кришко. — Впевнений, даний агрегат стане достойним конкурентом у своєму сегменті».

ACTROS RO4000R здатний подрібнювати та перемішувати велику кількість рослинних решток за один прохід на глибину до 35 см, а також руйнувати ущільнені шари ґрунту, використовуючи різні робочі стійки (активне перемішування ActiveMix або з нульовим перемішуванням Zero-Mix).

Агрегат може працювати без задніх котків завдяки тому, що транспортна вісь знаходиться між рядами робочих стійок, і це ідеальне рішення для роботи в екстремальних умовах. Також розташування транспортної осі всередині агрегату дозволяє зменшити радіус розвороту в кінці гону.

«ACTROS RO4000R може виконувати три операції одночасно: диски, лапи і коток, або ж при вологому ґрунті можливо виключити коток, додатково диски. Це мультизадачний агрегат, де функціональні органи можна використовувати окремо, або ж за потреби одночасно», — додав комерційний директор BEDNAR в Україні.


Для довідки: компанія «АМАКО Україна» є одним з найбільших дилерів в Україні сільськогосподарської техніки Bednar, Massey Ferguson, Geringhoff, технологічних рішень Precision Planting, комерційних автомобілів IVECO, а також є структурною одиницею виробника зрошувальних машин WESTERN.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua