Bednar надає рішення для передпосівного обробітку ґрунту: до 8-ми операцій за один прохід

21 січня 2021, 12:11 1987

Передпосівний культиватор SWIFTER від чеського виробника сільгосптехніки Bednar поєднує в собі до 8-ми операцій і за один прохід формує ідеальну структуру ґрунту поля до посіву, зберігаючи вологу. Завдяки цьому можна зекономити не лише час на виконання операцій, а і паливо.

«Потенціал майбутнього врожаю закладається саме перед посівом, тому без якісного передпосівного обробітку не обійтися жодному аграрію», — коментує для AgroPortal.ua керівник із розвитку ґрунтообробної техніки компанії «АМАКО Україна» Дмитро Хоменко.

Він додає, що однією з основних переваг SWIFTER є те, що робочі секції можуть продовжувати працювати навіть на розворотах поля, завдяки чому добова продуктивність агрегату значно збільшується, особливо якщо працювати по навігації. Оптимальна робоча швидкість агрегату від 12 до 15 км/год.

«Оскільки передпосівний культиватор SWIFTER належить до преміум-сегменту, комплектуючі агрегату високої якості. Наприклад, підшипники не потребують сервісного обслуговування. В основних місцях кріплення встановлені втулки, завдяки чому подовжується термін експлуатації агрегату. Ущільнюючий коток подвійний та самоочисний, може працювати в умовах підвищеної вологості», — стверджує Дмитро Хоменко.

В компанії «АМАКО Україна» додають, що агрегат забезпечить ідеальне вирівнювання та ущільнення ґрунту, тобто створить необхідні умови до посіву за один прохід.

«При ігноруванні якісного передпосівного обробітку зменшується майбутня урожайність. Насамперед це проявляється в нерівномірності дозрівання культури, відображається на майбутніх операціях, пов’язаних із нерівностями поля, та на якості збирання врожаю. Послідовність робочих органів культиватора дозволяє швидко і якісно підготувати ґрунт до посіву без втрати вологи», — додає керівник із розвитку ґрунтообробної техніки компанії «АМАКО Україна».


Для довідки: компанія «АМАКО Україна» пропонує ексклюзивні умови придбання техніки BEDNAR: 0% — від 12 до 36 місяців у валюті та 0% — на 12 місяців у гривні.
«АМАКО Україна» є дилером техніки Massey Ferguson, WESTERN, Geringhoff, Bednar та технологічних рішень Precision Planting, а також комерційних автомобілів IVECO.

Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20-ти брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.