BEDNAR почали співпрацю з виробництва ротаційних борін

13 травня 2021, 12:57 2452

BEDNAR почали партнерську співпрацю з виробництва ротаційних борін з італійською сімейною компанією MORENI.

На даний час портфель продукції BEDNAR включає більше 40 модельних рядів агрегатів для будь-яких способів обробітку ґрунту. Про це йдеться в повідомленні компанії.

«Сільське господарство зазнає постійних змін, і на різних ринках використовуються різні технології та процедури обробітку ґрунту та сівби», — коментують у BEDNAR.

У компанії додають, що комбінації сівалки з ротаційною бороною популярні, особливо серед середніх господарств, на багатьох ринках, таких як Італія, Франція, Великобританія або Польща. Щоб мати можливість продовжувати розвиток та відповідати попиту клієнтів у цьому сегменті, BEDNAR почали партнерську співпрацю з виробництва ротаційних борін.

«Спираючись на наш попередній досвід, ми витратили багато часу на пошук відповідного партнера, який спеціалізується на виробництві високоякісних ротаційних борін. MORENI — це сімейний бізнес, як і наш, яким керує Мішель Морені. Компанія прислухається до вимог своїх клієнтів і має більш ніж столітній досвід виробництва сільськогосподарської техніки. Ця стратегічна співпраця дозволить нашій торговельній мережі краще реагувати на потреби як поточних, так і потенційних клієнтів. Нові роторні борони BEDNAR KATOR будуть поступово представлені у рамках передсезонної кампанії 2022 року з можливістю поставки обмеженої кількості агрегатів із шириною захвату 3 та 6 м на окремі ринки вже у цьому сезоні», — говорить комерційний директор BEDNAR FMT Ян Беднар.