AMAZONE виділяє 5% від обороту на інноваційні розробки

04 серпня 2020, 14:24 2340

Німецький виробник техніки AMAZONE виділяє близько 5% від загального обороту на інноваційні розробки на ринку сільськогосподарської техніки.

«AMAZONE постійно рухається вперед, приділяючи велику увагу розробці інновацій. Ми не боїмося конкуренції, оскільки аналогів деяким машинам AMAZONE на ринку немає», — про це в коментарі для AgroPortal.ua розповів регіональний представник компанії «АМАЗОНЕ-Україна» Олексій Дядинюк.

Наприклад, новинка цього року — самохідний обприскувач Pantera 4503, обладнаний технологією AmaSelect Spot, завдяки чому можна сформувати карту завдання та точково обробляти бур'яни на полі. «Відповідно дроном робиться обліт поля, система розпізнає бур'яни, формує карту завдання, тоді вже обприскувач заходить і робить точкове обприскування конкретно там, де є бур'яни», — коментує Олексій Дядинюк.

«N.B!» Go for Innovation, або Чи стане машина розумнішою за людину?
 
Також унікальною є робота форсунок на Pantera 4503, яка не обмежується швидкістю чи нормою внесення, машина сама регулює даний процес. Це зроблено для того, щоб сформувати правильні краплі та рівномірно вносити хімічний розчин. «Зазвичай виробники обмежують рух форсунок відповідно до швидкості: до 10 км/год або ж 10-14 км/год. В Pantera 4503, наприклад, коли машина рухається 14 км/год, автоматично підключається інша форсунка».


Наталія Помянська, AgroPortal.ua