AMAZONE представила сівалку з точним внесенням матеріалів за один прохід

18 листопада 2019, 12:40 2321

Компанія AMAZONE представила посівний комплекс Cirrus 6003-2CC, оснащений 2-секційним бункером і додатковою секцією для роздільного внесення або посіву FerTeC.

Презентація пройшла на міжнародній виставці AGRITECHNICA 2019, повідомляє кореспондент AgroPortal.ua.
«Безпосередньо поряд із посівом з'являються нові землеробські завдання, що вимагають одночасного внесення декількох матеріалів за один прохід. Тепер два матеріали можна дозувати і розподіляти по-різному», — кажуть у компанії.

З технологією Double-Shoot можна провести роздільне внесення/посів на оптимальну для кожного матеріалу глибину. При цьому функція MultiBoom автоматично забезпечує початок і зупинку подачі матеріалів у одній точці.

Також невелика кількість добрив може бути внесена безпосередньо з насінням за технологією Single-Shoot, що істотно простимулює ріст рослин. «Для цього посівний матеріал і добрива подаються до висіваючих сошників окремо один від одного через два дозуючі пристрої, але по одній магістралі».

Ширина захоплення представленого посівного комплексу становить 6 м. Об'єм бункера для насіння — 4000 л, ширина міжряддя — 12,5-16,5 см. Cirrus 6003-2CC агрегатується з тракторами потужністю від 220 к.с.

«За рахунок комбінованого внесення посівного матеріалу і добрив розподіл добрив відбувається точково, відповідно зменшується витрата. Саме в регіонах з коротким вегетаційним періодом, при високому дефіциті води в період вегетації та при посіві навесні, цей метод відіграє важливу роль», — коментують у компанії AMAZONE.

При необхідності можна також за допомогою нової універсальної насадної сівалки GreenDrill 501 дозувати і сіяти третю культуру.


Наталія Плмянська, AgroPortal.ua