АМАКО вперше презентувала тягач IVECO S-WAY

01 жовтня 2020, 18:00 3107

В рамках агропромислової виставки «AgroExpo-2020» компанія «АМАКО Україна» продемонструвала тягач IVECO S-WAY для широкої публіки, який лише нещодавно був презентований в Україні.

«Тягач IVECO S-WAY поєднав у собі всі передові технології: адаптивний круїз-контроль, автоматизовану КПП із урахуванням топографії місцевості, ретардер, індикатори тиску в шинах тощо. А разом із сервісною підтримкою «АМАКО Україна» вдається досягти зменшення загальної вартості його експлуатації», — розповідає керівник департаменту маркетингу компанії «АМАКО Україна» Максим Чикунов.

Демонстрований напівпричіп BODEX має алюмінієвий кузов ємністю 55 м3, що є ідеальним рішенням для перевезення зернових. А при повному завантаженні кузову соняшником він може перевозити до 25 т вантажу, дотримуючись нинішніх норм щодо вагового контролю на дорогах загального користування.

Також у компанії додають, що тягач IVECO S-WAY став справжньою родзинкою для поціновувачів гарної фотографії, адже його дизайн не може залишити байдужим нікого.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua