АМАКО Україна розширює асортимент бренду запчастин High Line

15 червня 2021, 15:34 3040

Компанія «АМАКО Україна» виводить бренд запчастин High Line, який працює на ринку з 2015 року, на новий рівень та значно розширює асортимент лінійки.

Про це розповів керівник відділу закупівлі запчастин компанії Віталій Мороз.

Зокрема він зазначив, що «під крилом бренду High Lіne зібрано 50 виробників високоякісних запчастин з усього світу: США, Німеччини, Італії, Аргентини, Туреччини, Китаю та ін. Це найкращі постачальники запчастин до сільськогосподарської техніки за розумною ціною, якість яких перевірена роками. Саме ми визначаємо, який товар нам потрібно і за якою специфікацією його необхідно виготовити».

«Підбір сільськогосподарської техніки, запчастин до неї та оптимізація витрат на технічне обслуговування наших клієнтів — це одне з головних завдань компанії «Амако Україна», — підкреслив керівник департаменту сервісу «АМАКО Україна» Сергій Малиш.

На будь-якому етапі життя сільгосптехніки ми готові запропонувати нашим клієнтам оптимальний асортимент запчастин. Тобто під час гарантійного періоду це однозначно оригінальні запчастини, після гарантії можна формувати мікс оригінальних, ОЕМ запчастин та аналогів залежно від типу запчастини та техніки. І ми робимо нашим клієнтам відповідні рекомендації в кожному випадку щодо використання оптимального асортименту запчастин».

«Іноді ціна на запчастини для нової техніки зашкалює. Наприклад, якщо використовувати тільки оригінальні запчастини для комбайну, то це доходить до третини вартості цього комбайну. Ми пропонуємо нашим клієнтам використовувати такі ж якісні запчастини, але за оптимальною ціною від бренду High Line», — пояснив Віталій Мороз.

Асортимент запчастин High Line включає тисячі деталей запасних частин до такої імпортної сільськогосподарської техніки, як комбайни, жниварки, ґрунтообробна та посівна техніка різних виробників і брендів. Протягом усього періоду діяльності High Line зарекомендував себе як надійний постачальник якісних запасних частин: лапи, диски, пружини, ланцюги, шнеки, ротори, кардани, зірочки, ножи, пальці тощо.Він також зазначив, що для кожного виду запчастин проводяться тести щодо визначення їх життєвого циклу і дається гарантія, що вони пропрацюють «гарячий» сезон, і, наприклад, комбайн не вийде з ладу під час роботи. А клієнт не буде втрачати час і гроші через простій техніки.


Олена Дереженко, AgroPortal.ua