АМАКО відкрила один із найбільших сервісних центрів IVECO

26 травня 2021, 14:30 3084

Компанія «АМАКО Україна» відкрила новий сервісний центр IVECO, який може обслуговувати всю лінійку транспортних засобів IVECO. Загальна площа станції становить 1530 кв. м, із яких 930 кв. м відведені лише під сервісну зону.

Наразі пропускна спроможність сервісного центру становить 12 автівок на день. Однак у планах компанії вийти на обслуговування 35 машин на добу. Про це під час відкриття сервісного центру розповів керівник департаменту з реалізації комерційної техніки IVECO Іван Ващенко.

Будівництво нового сервісного центру в с. Проліски Бориспільського району Київської області тривало близько 11 місяців і відбувалося згідно стандартів компанії IVECO.

Керівник департаменту з реалізації комерційної техніки IVECO зазначив, що загальні інвестиції у будівництво сервісного центру становили більше $2 млн, окупність якого очікують через 7 років.

«Наразі компанія «АМАКО Україна» має найбільший склад запасних частин на базі сервісного центру, де налічується більше 2000 номенклатурних одиниць оригінальних запчастин. У разі відсутності якоїсь запчастини на нашому складі, протягом 2-4 годин ми забезпечуємо її доставку з головного офісу IVECO», — додав Іван Ващенко.


Для довідки: «АМАКО Україна» є дилером техніки Massey Ferguson, WESTERN, Geringhoff, Bednar та технологічних рішень Precision Planting, а також комерційних автомобілів IVECO. Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20-ти брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.