ALS WEST стала одним із найбільших постачальників запчастин CNH в Україні

14 травня 2020, 13:11 2621

Компанія ALS WEST має один із найбільших складів запчастин в Україні. Зокрема склад оригінальних запчастин CNH наразі становить близько $2,5 млн. Минулого року продажі оригінальних запчастин CNH склали $2 млн, що дозволило компанії стати одним із ключових постачальників запчастин CNH.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Цього ж року ми ставимо перед собою абсолютно реальні цілі досягнути рівня $3 млн. Ми маємо все для цього: сучасні сервісні центри, професійну команду, один із найбільших складів і стабільну щотижневу поставку запчастин з-за кордону», — говориться в повідомленні.

Також у компанії додають, що вона є одним із найпотужніших дилерів техніки New Holland в Західній Україні. Має всю необхідну техніку на своїх складах, тож може забезпечити клієнтів найбільш затребуваною технікою в найкоротші терміни.

«Ключовим напрямом нашої діяльності є технічне забезпечення клієнтів, що робить наш бізнес, а також бізнес наших клієнтів, надійним та стійким. Компанія має одну з найбільших сервісних команд на ринку, завдяки чому на постійній основі обслуговує більше 100 одиниць сільськогосподарської техніки лише в Західній Україні. І цей парк весь час поповнюється. Ми єдині, хто не просто пропонує, а насправді активно впроваджує комплексне сервісне обслуговування та сервісні контракти», — коментують у компанії ALS WEST.


Для довідки: компанія ALS WEST напередодні змінила одну із локацій в Рівному на більш нове та сучасне приміщення за адресою: с. Вересневе, вул. Дубенська, 1, Рівненський р-н, Рівненська обл.