Агро-Регіон придбав 10 тракторів Massey Ferguson від АМАКО

06 березня 2019, 15:59 3130

Технічний парк агрохолдингу «Агро-Регіон» поповнили 10 нових тракторів Massey Ferguson з більш новою електронікою.

Про це розповів технічний директор «Агро-Регіон» Микола Ніколайчук, говориться в повідомленні компанії. 

Як зазначається, агрохолдинг поповнився шістьма тракторами MF 8737 потужністю 370 к.с., одним MF 7722 потужністю 220 к.с. та трьома тракторами MF 6713 потужністю 130 к.с. 

технічний директор «Агро-Регіон» Микола Ніколайчук Джерело фото: АМАКО Україна
Технічний директор «Агро-Регіон» Микола Ніколайчук
Джерело фото: «АМАКО Україна»

«Зупиняємося тільки на бренді Massey, оскільки це вже перевірений бренд для нас. В нас зараз 32 трактори заплановані в роботу на цей сезон. З них 10 тракторів нових. Знаємо економічність двигунів і надійність. Якщо порівнювати, то бренд дешевший і по вартості запасних частин, і по обслуговуванню. Крім того, по витратам палива, ми знаємо, що вони економічніші в порівнянні з іншими брендами», — додав технічний директор «Агро-Регіону».

Він уточнив, що перші трактори і комбайни компанія купувала в «АМАКО Україна» ще у 2008 році і планує надалі продовжувати співпрацю. Ніколайчук додав, що в АМАКО багато що змінилося в бік покращення по сервісу. На будь-який поклик оперативно реагують. Є великий склад запчастин, що дає змогу оперативно виконувати ремонти тієї чи іншої частини.

«Агро-Регіон» — наші давні партнери. Ми з ними активно співпрацюємо», — розповів комерційний директор «АМАКО Україна» Олег Гук.

Комерційний директор «АМАКО Україна» Олег Гук Джерело фото: «АМАКО Україна»
Комерційний директор «АМАКО Україна» Олег Гук
Джерело фото: «АМАКО Україна»

За його словами, стосовно нових Massey Ferguson 8737 із «Агро-Регіоном» укладено угоду про сервісне обслуговування та подовжену гарантію впродовж 3 років, або ж 6000 мотогодин напрацювання. Також в обслуговування входить навчання для операторів техніки.

За словами Олега Гука, в цьому році навчання вже відбулося. «Агро-Регіон» придбав 10 тракторів, навчання мали пройти 20 механізаторів.

«Але з «Агро-Регіону» навчання пройшло 30 людей», — зазначив комерційний директор АМАКО, нагадавши про чималий парк тракторів Massey Ferguson в агрохолдингу.

Джерело фото: «АМАКО Україна»
Джерело фото: «АМАКО Україна»

Для довідки: «АМАКО Україна» є офіційним дилером бренду Massey Ferguson в Україні.