Agritechnica cтартує у форматі digital

15 листопада 2021, 09:03 2397

З 15 листопада 2021 року на новій платформі DLG-Connect стартує програма інформаційних і ділових онлайн-заходів — Agritechnica Digital.

«Agritechnica Digital є оптимальним доповненням до виставки в Ганновері (Німеччина) і надає експонентам та відвідувачам додатковий майданчик, який цілеспрямовано об’єднує багатство вражень «живої» виставки та інноваційну цифрову інформацію», — йдеться в повідомленні організаторів.
 
Додається, що від цього виграють не тільки відвідувачі, але й експоненти, які за допомогою цифрових профілів компаній, заходів та прес-конференцій цілеспрямовано можуть зв’язатися зі своїми клієнтами напередодні виставки.
 
«Таким чином, охоплення платформи DLG-Connect стратегічно використовується для виставкової комунікації», — кажуть в DLG.
 
Профіль компаній і продуктів від усіх експонентів Agritechnica з листопада можна буде знайти в галузевому каталозі платформи DLG-Connect, там вони представлять свої інновації в прямих трансляціях і зможуть значно розширити клієнтську мережу.
 
Великі можливості нетворкінгу з актуальних тем та індивідуальні пропозиції за інтересами через аудіо, відео і чати, дискусійні клуби у віртуальних кафе, а також такі сервіси, як особистий календар, доповнюють цифрову пропозицію для відвідувачів.
 
Офіційне відкриття платформи відбудеться 15 листопада 2021 р. о 14:00. 
 
Як долучитись до Agritechnica Digital — покрокова інструкція


Для довідки: Agritechnica 2022 пройде з 27 лютого по 5 березня 2022 року в виставковому комплексі м. Ганновер. Організатор виставки — DLG (Міжнародна асоціація сільського господарства і продовольства). Очікується участь близько 2000 експонентів з 50 країн.