AGCO запроваджує в Україні нову стратегію дистрибуції

03 липня 2018, 11:17 6536

Світовий лідер з розробки, виробництва та дистрибуції техніки та рішень для сільського господарства — Корпорація AGCO — оголосив про впровадження нової двоканальної стратегії дистрибуції для українського ринку.

Про це сьогодні в Києві представникам ЗМІ зазначив старший віце-президент AGCO, керуючий регіоном Європа та Близький Схід Роб Сміт. 

«Зараз ми використовуємо два ексклюзивні та повнофункціональні канали дистрибуції — один для техніки під маркою Massey Ferguson, інший — для Fendt та Valtra», — додав віце-президент з розвитку і дистрибуції, ЕАМЕ, Корпорації AGCO Крістоф Гроблінгхоф.

Учасники прес-конференції відзначили, що протягом останніх двох років Корпорація AGCO представила багато нових продуктів на ринку України. Серед останніх — Fendt 1000 Vario, розумне рішення у сегменті до 500 к.с., Valtra T-серія в сегменті тракторів потужністю від 150 до 250 к.с., а також Massey Ferguson MF 6713 — новий трактор, зроблений на нещодавно представленій глобальній серійній платформі в сегменті 100-150 к.с. Крім того, на українському ринку вже була презентована вся оновлена лінійка техніки Fendt, включаючи трактори, комбайни та прес-підбирачі.

AGCO веде бізнес в Україні понад 20 років, уточнив регіональний директор корпорації AGCO в Україні та Східній Європі Роман Шаповал.

За його словами, з початку року компанія працює над впровадженням послідовної європейської структури двоканальної дистрибуції в Україні.

«Наші партнери компанії «АСТРА», «Агроструктура», «Цеппелін Україна» та «ТК Агроспейс» реалізують техніку Fendt та Valtra, ще чотири дистрибутори, компанії «АМАКО», «Бізон Тех», «МІНЕТЕХ» і «Волинська Фондова Компанія» продають та обслуговують техніку Massey Ferguson», — констатував він.

У свою чергу Роб Сміт уточнив, що у 2017 р. AGCO інвестувала у інноваційні розробки та рішення $323 млн, або близько 3,9% під продажів.


Для довідки: Корпорація AGCO (індекс NYSE: AGCO)  —  світовий лідер з розробки, виробництва та дистрибуції  техніки і рішень для сільського господарства, що підтримує більш продуктивне аграрне виробництво через широкий спектр обладнання та супутніх сервісів. Техніка AGCO продається під основними торговими марками Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® і Valtra® та за підтримки технологій обробки даних Fuse®. AGCO заснована у 1990 році, її штаб-квартира розташована у м. Дулут (США). Річний оборот компанії у 2017 році становив $8.3 млрд.


Алла Стрижеус, AgroPortal.ua