Vitagro Partner пропонує ЗЗР у подарунок

03 липня 2020, 16:41 2978

Компанія Vitagro Partner підготувала акцію для аграріїв — «Захист оплачено» — на придбання озимого ріпаку. При покупці 12 п.о. в подарунок партнер може обрати засоби захисту рослин індивідуально, під свою потребу із запропонованого переліку.

Про це повідомляється в прес-релізі компанії Vitagro Partner.

«Наші партнери знають, що вирощування ріпаку — це як гра в лотерею. Можеш багато вкласти, та нічого не отримати. Вартість сорту суттєво менша, ніж гібриду, а це реальна вигода. Ми пропонуємо найкращі сорти, що показали результати, не гірші від гібридів, тому можна досягти гарних урожаїв, застосувавши технології від нашої компанії», — коментує керівник відділу R&D компанії Vitagro Partner Микола Сучек.

При замовленні 12 п.о. озимого ріпаку ТМ SEMELITA (сорти, що беруть участь у акції, уточнюйте у представника компанії) у подарунок отримуєте захист на вибір.

У акції беруть участь:
- 12 п.о. ріпаку + 10 л гербіциду «Гектор»,
- 12 п.о. ріпаку + 15 л гербіциду «Аделіт»,
- 12 п.о. ріпаку + 20 л інсектициду «Суфрон».

Акція дійсна до 01.08.2020 р. або до закінчення товару на складі.


Для довідки: Кортез — сорт ріпаку озимого зі стабільною ознакою високої продуктивності. За роки (2011-2013 рр.) випробувального товарного вирощування в Чехії забезпечив 5,09 т/га. Повільно наростає восени, тому потребує ранніх строків висіву. Має високу зимостійкість, швидке відновлення вегетації. За роки вирощування в Україні забезпечив урожайність на рівні 4,2-4,5 т/га.

Рескатор — один із найбільш ранньостиглих сортів серед представлених у Європі. Сорт за продуктивністю успішно конкурує з найкращими гібридами практично в усіх зонах вирощування (1-ше місце за врожайністю у 2011-2013 рр. у своїй групі із середнім результатом 5,44 т/га). В Україні в різних ґрунтово-кліматичних умовах урожайність була від 3,8 до 4,7 т/га.

Кожне сільськогосподарське підприємство має індивідуально обирати сорт чи гібрид озимого ріпаку залежно від ґрунтово-кліматичних умов та своїх фінансових можливостей, проте селекційна наука не стоїть на місці й дає гідну відповідь у вигляді нових високопродуктивних сортів, найбільш адаптованих до викликів клімату, що змінюється.