Strube закликає остерігатися підробок насіння соняшнику

19 березня 2021, 10:20 2221

Компанія Strube, враховуючи, що останнім часом на ринку помічені випадки фальсифікації оригінального насіння, закликає аграріїв остерігатися підробок насіння соняшнику. Про це AgroPortal.ua повідомили у компанії.

Про це AgroPortal.ua повідомили у компанії.

«Щоб не натрапити на сумнівне насіння невідомої якості, рекомендуємо звернути увагу на індивідуальний номер (кожен мішок має свій унікальний серійний номер, який не може повторюватись), термічне зшивання мішків», — пояснює представник компанії.

У разі найменших підозр про підробку у Strube радять зв’язатися із представником компанії у регіоні для швидкої перевірки оригінальності продукту. Ексклюзивним дистриб'ютором соняшнику Strube у сезоні-2021 є компанія LNZ Group.


Для довідки: LNZ Group — сучасна диверсифікована компанія з 170-річною історією. Один із лідерів насіннєвого ринку України з багаторічним досвідом роботи з провідними міжнародними компаніями-селекціонерами з виробництва насіння кукурудзи, соняшнику, сої, пшениці, гороху, ячменю.

Компанія розвиває три напрямки бізнесу: агровиробництво (Agro), насінництво (Product) і дистрибуцію (Market). Обробляє 80 тис. га землі та має більше 3 тис. працівників у сезон.