Фішка Mini Hub від LNZ Group: система захисту цукрового буряку

20 вересня 2019, 08:00 1621

Заключною в серії Mini Hub стала польова демонстрація в західному регіоні (с. Смиківці, Тернопільська область).

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua.

«Ми концентрувалися на невеликій групі учасників, щоб мати діалог та отримати зворотній зв’язок», — зазначив маркетинг-менеджер із засобів захисту рослин бренду DEFENDA В'ячеслав Панасюк.

Окрім кукурудзи та сої, саме в Тернопільській області було також закладено демоділянку по цукровому буряку. «Тобто сьогодні всім учасникам хабу було продемонстровано системи захисту кукурудзи, сої та цукрового буряку від DEFENDA», — пояснив маркетинг-менеджер із засобів захисту рослин бренду DEFENDA.

В компанії кажуть, що метою демонстрацій було ознайомити учасників міні-хабів з лінійкою продукції в різних ґрунтово-кліматичних зонах, підказати, який гібрид найкраще підходить до певного гектару, навіть не до регіону чи області. «Місія нового покоління генеричних засобів захисту рослин LNZ під брендом DEFENDA — забезпечити українського виробника якісними і доступними ЗЗР з повним пакетом технологічного супроводу», — відмітив В’ячеслав Панасюк.
Традиційно на полі посіяна демолінійка гібридів кукурудзи UNIVERSEED. Лінійка зернових гібридів така: EXPM 003, EXPM 013, EXPM 014, EXPM 015,EXPM 017, EXPM 021, та силосних: S 3825, S 3909, S 4210.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua