DEFENDA представила оновлену лінійку ЗЗР

30 листопада 2020, 09:02 2541

На наступний сезон у портфелі бренду DEFENDA від компанії LNZ Group представлено 65 продуктів, серед яких 7 нових. Продукція компанії відповідає всім вимогам і запитам українського аграрія та виготовлена з дотриманням найвищих стандартів якості.

«Наша мета — зробити якісні генеричні препарати доступними для кожного аграрія», — йдеться в повідомленні LNZ Group.

Продукція бренду DEFENDA виготовляється на сучасних заводах, які гарантують незмінно високу якість і безпеку. «Ми впевнені у якості свого продукту, адже перевіряємо його і демонструємо усі переваги використання генеричних засобів захисту рослин на своїх полях і полях партнерів, на різних ґрунтах і в різних кліматичних зонах», — коментують у компанії.

Також додають, що отримати хороші врожаї — головне завдання для агровиробника, а досягти цього без якісних ЗЗР неможливо.

Серед цьогорічних новинок:

Айлар КС (аклоніфен, 600 г/л) — системний гербіцид для боротьби з дводольними бур’янами. Відсутність фітотоксичності завдяки високій селективності. Малочутливий до вологості ґрунту при внесенні, відсутнє промивання в ґрунті. Контроль проблемних бур’янів, у тому числі стійких до триазинів.

Тефут ГР (тефлутрин, 15 г/кг) — гранульований інсектицид класу піретроїдів з високою активністю газової фази для захисту від комплексу ґрунтових шкідників. Унікальний механізм дії — виникає загибель шкідника до того, як він встигає пошкодити культуру.

Тефут Про СК (тефлутрин, 200 г/л) — контактний інсектицидний протруйник з фунгіцидним ефектом від ґрунтових шкідників. Потужно діє на різні види ґрунтових шкідників, зокрема на підгризаючих совок. Висока ефективність у посушливих умовах. Повна відсутність негативної дії на посівні якості насіння.

Тефут Голд ТН (тіаметоксам, 200 г/л + тефлутрин, 80 г/л) — двокомпонентний інсектицидний протруйник для надійного захисту від ґрунтових і наземних шкідників. Превентивний контроль ґрунтових шкідників ще до безпосереднього їхнього контакту з обробленими рослинами. Контроль шкідників сходів на ранніх етапах розвитку кукурудзи. Істотно зменшує пошкодженість птахами.

Фосинор РК (глюфосинат амонію, 200 г/л) — десикант і контактний гербіцид суцільної дії. М’яка дія, яка прискорює надходження поживних речовин, що підвищує його якість. Покращення якості та зменшення втрат під час збирання культур. Безпечний при застосуванні у насінневих посівах.

Форит КЕ (флуроксипір, 333 г/л) — гербіцид системної дії для боротьби з однорічними дводольними бур’янами, в тому числі стійкими до 2,4-Д. Широке вікно застосування. Відсутність фітотоксичної дії. Відмінний партнер у використанні з іншими препаратами.

Пайот (модифікований поліефір трісілоксан 10-20% + полігліколевий ефір жирного спирту 10-20% + 2-етилгексан -1-ол 5-10%) — піногасник. Препарат на основі поверхнево-активних речовин, призначений для запобігання утворення піни та припинення піноутворення. Використовується в бакових сумішах із пестицидами та агрохімікатами. Висока стійкість у кислому та лужному середовищі (рН 2-12) та жорсткій воді.

Детальніше переглянути весь портфель продуктів DEFENDA можна за посиланням.