Завод із виробництва кормових добавок побудували за $20 млн на Львівщині

24 червня 2021, 13:56 2635

Завод Feednova («Фіднова») відкрили 23 червня 2021 р. у м.Буськ Львівської області.

Про це йдеться у повідомленні Львівської облдержадміністрації.

Як зазначається, на новому заводі вироблятимуть високоякісні жири та високопротеїнові кормові добавки для сільськогосподарських і домашніх тварин. Важливо, що продукти переробки сировини другої категорії слугуватимуть клієнтам у якості високоефективних органічних добрив або можуть бути використані для виробництва біодизеля.

«Feednova є інвестиційним проєктом групи компаній «Ефективні інвестиції» в партнерстві з нідерландською компанією Mada Participations B.V. та компанією UMG Investments», — уточнюється у повідомленні.

Загальні інвестиції в завод склали $20 млн.

«Завод Feednova з виробництва високопротеїнових кормових добавок для сільськогосподарських і домашніх тварин є першим в Україні незалежним майданчиком, який прийматиме та перероблятиме сировину від аграрних підприємств регіону», — наголосив  голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Уточнюється, що завод працюватиме із дотримання правил охорони навколишнього середовища та з інноваційними технологіями. Система контролю якості та ефективний поділ вхідної сировини, дадуть змогу контролювати якість кінцевого продукту й розділяти його за категоріями й походженням.