Завод A'SPIK Group модернізується, щоб підвищити якість продукції

29 березня 2021, 11:58 1514

ТОВ «Старокостянтинівцукор» (входить до ГК A'SPIK Group) у 2021 р. планує провести низку оновлень виробничих потужностей.

Про це йдеться у повідомленні підприємства на сторінці у Facebook.

«Цьогоріч на часі — впорядкування продуктового відділення, у якому відбувається безпосереднє варіння та фугування цукру з сиропу 1 і 2-3 продуктів.  Для реалізації цієї мети залучаються не лише професіонали цукроварні з різних служб, а й значні кошти для закупівлі нового обладнання, зокрема, віброконвеєра, елеватора цукру, нержавіючих збірників та іншого», — роповідають на підприємстві.

Окрім цього, планується заміна даху та підлоги 2 поверху, встановлення резервної центрифуги 2-3 продукту, облицювання плиткою нульової відмітки. Також у продуктове відділення придбали мішалки 2-3 продукту, планується заміна їхнього накриття.

«По виробничим показникам така заміна обладнання позитивно вплине на якість та безпеку готової продукції, згідно вимог сертифікату FSSС. А нове обладнання дасть змогу задовільнити ці вимоги. Тому підлаштовуємо виробництво під необхідні стандарти, аби солодка продукція була найвищої якості», — пояснив головний інженер ТОВ «Старокостянтинівцукор» Віталій Кирик.