Vitagro Partner допомагає аграріям вирощувати врожай

18 березня 2019, 15:46 2725

Компанія Vitagro Partner в лютому 2019 р. провела 13 семінарів в 13 регіонах України, ключовою темою яких стала презентація оновленої «Програми спільного вирощування», а також знайомство з новинками ЗЗР та кращими сортами насіння, які компанія представила на українському ринку в цьому році.

Як говориться у повідомленні компанії, «Програма спільного вирощування» — це проект підтримки українських аграріїв, де компанія Vitagro Partner виступає взаємодоповнюючим партнером у вирощуванні врожаю. 

«Ключова особливість програми — це відсутність грошових відносин. Клієнт отримує повний перелік засобів захисту рослин, насіння, добрива, інокулянти на безоплатній основі, а розраховується в кінці сезону частиною врожаю. Таким чином аграрії мають змогу заощадити кошти в період, коли вони потрібні на виробничі потреби», — пояснюють у компанії.

Працюючи з Vitagro Partner за програмою, аграрії мають доступ до найкращих практик та застосовують авторські програми вирощування, що розробляються та впроваджуються провідними агрономами компанії.

У рамках семінарів також обговорювались актуальні проблеми та нагальні питання, що хвилюють аграріїв. Експерти компанії поділилися своїм досвідом з сільгоспвиробниками задля досягнення нових гарних врожаїв.

Нещодавно в рамках виставки «Зернові технології 2019» компанія Vitagro Partner презентувала нові препарати Bayton — високоефективні засоби захисту нової формуляції, які довели свою ефективність на демополях у минулому році. Крім того, були представлені нові сорти насіння від ТМ Semelita. 


Для довідки: агрохімічна компанія Vitagro Partner — сучасна національна  аграрна компанія, що використовує у роботі передові канадські технології та інтегрує їх в український досвід. Компанія має новітню наукову базу, а передові агрономічні технології тестуються та вдосконалюються на власних полях агрохолдингу.