Vitagro — 20 років: нові кластери, бренди і ринки

30 жовтня 2019, 18:03 3010

Група компаній Vitagro 25 жовтня 2019 р. відсвяткувала 20-ту річницю діяльності.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«За 20 років було зроблено багато: запущені нові кластери бізнесу, нові ринкові ніші, створені нові бренди, освоєні нові землі. Багато людей вклали досвід, енергію та час, щоб компанія була успішною і розвивалася», — говорять у Vitagro.

В компанії підкреслюють, що найбільша цінність — команда.

«Ні для кого не секрет, що  не технології, будівлі, техніка, а саме злагоджена команда дозволяє досягнути високих результатів.  Злагоджена робота керівників та менеджерів дозволяють швидше реагувати на потреби  ринку, партнерів, відповідати на  кризові явища, як результат, швидше досягати поставлених цілей», — вважають у Vitagro.

Крім того у компанії зазначають, що основна місія — бути надійним партнером аграріям.

«За роки роботи ми створили власні бренди та збудували команду мрії! Багато років тому команда з 20 чоловік починала працювати з західних регіонів, а на сьогоднішній день Vitagro Partner  працює по всій Україні та має у штаті 150 висококваліфікованих спеціалістів», — додали в компанії.


Для довідки: група компаній Vitagro займається рослинництвом, садівництвом, овочівництвом, тваринництвом, дистрибуцією насіння, добрив, ЗЗР, техніки і запчастин. Земельний банк групи — понад 60 тис. га.