Вимал запустив найбільший у східній Євразії крохмальний завод

03 червня 2019, 13:04 4555

Новий завод крохмалю та крохмалепродуктів компанії «Вимал» запущений та готовий до роботи.

Про це йдеться у повідоменні компанії на сторінці у Facebook.

«Найдовші 2,5 роки у житті нашого підприємства нарешті підійшли до кінця. Це був найважчий та найскладніший екзамен в нашому житті, але ми зробили це і ми пройшли. І саме зараз ми дуже раді повідомити вам, що найбільший у східній Євразії картоплепереробний завод повністю налаштований та готовий до випуску крохмалю, крохмалю найвищого сегменту якості для будь-яких ваших потреб», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, проект заводу був розроблений лідируючими датськими інженерами та базується на найкращому в світі шведському обладнанні.

«У кінці цього сезону переробки, завод був повністю протестований та продемонстрував відмінні результати», — додали у компанії.


Для довідки: «Вимал» працює в Чернігівській області з 1992 р. Початковою спеціалізацією компанії було встановлення теплопунктів, наладка котельних. Але вже через 2 роки в Дроздівці Куликівського району був побудований і почав роботу цех з виробництва крохмалю потужністю 50 т на добу. Пізніше були створені підприємства-сателіти з вирощування картоплі (в 2004 році) та будівельна компанія, яка спеціалізується на промислових об'єктах — зерносушильних і переробних і виробляє обладнання для переробної галузі аграрного сектора, підприємство набрало обертів.